Hirdetés

Guitar Hero - visszatérés az E3-on?

|

Úgy tűnik, az Activison is elérkezettnek látja az időt a Guitar Hero feltámasztására: új gitárok és egy vadonatúj játék is jöhet az idei E3-on, természetesen Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés

Bár sok tévé alatt már egy Xbox One vagy PlayStation 4 várja, hogy a konzolos játékosoknak legyen egy kis szabadideje, ha valaki a Guitar Hero sorozattal akar játszani, az eddig kénytelen volt Xbox 360-at, Wii-t vagy PS3-at izzítani (vagy ha beéri kevesebbel, PC-t vagy PlayStation 2-t). Szerencsére ez már nem sokáig lesz így.

A Kotaku forrásai szerint az Activison már dolgozik a Guitar Hero következő iterációján, amely PlayStation 4 és Xbox One konzolokra jelenik meg. A játék teljes átdolgozáson esik át, így egy merőben új tálalással találkozunk majd, a fejlesztők sokkal realisztikusabb megközelítést ígérnek. A forrás szerint a játékot a 2015-ös E3-on leplezik le, és még az év vége előtt kiadják. A játék mellé új gitárok is érkezhetnek.

„Nem kommentáljuk a pletykákat és spekulációkat, de ahogy azt korábban is említettük, ez az egyik legkedveltebb franchise-unk, amit csak akkor hozunk vissza, ha sikerül megteremteni az újgenerációs feltételeket és beletenni annyi innovációt, amennyit mi és a játékosok elvárunk."  - mondta az Activision szóvivője.

Milyen újításokat hozhatna egy új Guitar Hero?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)