Hirdetés

Ha hiszitek, ha nem, itt az Elden Ring trailer és megjelenési dátum!

|

Erősen zárult a Summer Game Fest: Kickoff Live, az Elden Ring új előzetesét tartogatta a végére Geoff Keighley.

Hirdetés

Játékosok százezrei, hanem milliói várják már kiéhezve a From Software új játékát, amiről 2019-es bejelentése óta nem beszéltek, most viszont mindent bepótoltak. A Trónok harcáról ismert George R. R. Martinnal együttműködésben készülő játékhoz nem csak új előzetes érkezett, de megtudtuk a konkrét megjelenési dátumot is, és ha valamiért, ezért mindenképp jó, hogy Keighley összehozta a műsort.

Hirdetés

Előbb jöjjön a lényeg: a premier 2022. január 21-ére várható, PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series konzolokon egyaránt játszhatunk majd vele, úgyhogy még ez sem ad okot arra, hogy minden áron új gépet vegyünk. Az alábbi előzetesben láthatunk varázslatokat, kardozást, mindent, ami miatt a Dark Soulst megszerettük, és még annál is többet. A soulslike-ok kedvelői most bizonyára két kézzel nyomják az asztalt lefelé, ha már a trailert nézik, aki meg még nem indította el, ne várjon tovább:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)