Hirdetés

Ha van Nintendo Switched, akkor ezt az időpontot írd fel magadnak

|

A Nintendo bejelentette, hogy mikor tartja meg a szokásos E3-as bemutatóját.

Hirdetés

A Nintendo általában különcködik a szimplán csak Nintendo Direct névre keresztelt livestreamjeivel, de az E3-ból rendszerint a japán vállalat is kiveszi a részét. Nem ez szokott lenni a legizgalmasabb prezentáció, viszont nincsenek üresjáratok, trailerek és gameplay-ek követik egymást gyors tempóban, ráadásul a Nintendo Switch tulajok számára hiánypótló. 

Hirdetés

A tavalyi kihagyás után idén - virtuálisan - visszatér a Los Angeles-i expó, ennek kapcsán pedig az is kiderült, hogy a Nintendo mikorra tervezi a saját bemutatóját. Az E3-as Nintendo Direct június 15-én, hazai idő szerint 18:00-kor várható, és körülbelül 40 percig fog tartani (ezt pedig egy 3 órás Nintendo Tree House Live show fogja követni, ami csak a játékmenetekre fókuszál majd). A hangsúly az idén megjelenő Switch-címeken lesz, és nem szabad elfelejteni, hogy a Pokémon franchise a 25. évfordulóját ünnepli, szóval itt a tökéletes hely és idő valamilyen zsebszörnyekhez kapcsolódó bejelentéshez. Akárcsak a Nintendo Switch Pro leleplezéséhez. 

A 2021-es E3 június 12. és 15. között kerül megrendezésre, mi pedig be fogunk számolni minden fontosabb történésről, a Nintendo újdonságairól is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)