Hirdetés

Half-Life: Episode 3 - Debütál az E3-on?

|

Egy titokzatos kép kering a neten: vajon bejelentik az új Half-Life-ot az E3-on?

Hirdetés

Talán elmulasztottunk tudósítani róla, de a Valve és az Aperture Science ( fiktív cég a Portalban) hétfőn kiadott, vicces sajtóközleménye szerint a július 14-re tervezett E3-as Portal 2 eseményt törölték, és helyette egy nagy meglepetéssel készülnek. (Majd magyarázzák, hogy már ez a bejelentés is egy meglepetésnek számít, de ők nem az esemény törlését értik a meglepetés alatt, holott a szó definíciója értelmében ez is egy meglepetésnek minősül, hanem majd akkor kell meglepődni, mikor tapasztaljuk a meglepetést. Szóval értitek.)

Erre a mai napon egy bizakodásra okot adó kép jelent meg az interneten, az előbbivel megegyező dátummal, de már másik logóval és egy „Freeman" felirattal. Ti is arra gondoltok, amire én? Episode 3?

Természetesen korai lenne még farkast, akarom mondani Half-Life 2: Episode Three-t, vagy Half-Life 3-at kiáltani, hiszen könynen lehet, hogy fake az egész. Ugyanakkor egy okos riporter az előbbi sajtóközlemény után rákérdezett a Valve-nál, hogy akkor mi is lesz ez a nem Portal 2 meglepetés? Bár konkrét válasz nem kapott annyit azért elárultak neki, hogy az Xbox 360-as és PlayStattion 3-as újságírókat nem nagyon fogja majd érinteni a dolog. Ennek fényében a PC-s exkluzivitás is egy Episode 3 bejelentést vetít előre. Kopp, kopp, kopp.


Észrevétel: A logó alatt egy kedves, kék öltönyös és aktatáskás emberke arca látható. Ki ő?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)