Hirdetés

E3 2016 - a Halo 6 PC-re is megjelenik?

|

Még be sem jelentették a Halo sorozat hatodik számozott epizódját, de már arról megy a találgatás, hogy PC-n is játszható lesz-e majd az új rész.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Halo 5 nem fogja tiszteletét tenni PC-n, bár a Forge nevezetű pályaszerkesztőt azért számítógépen is használni lehet. Az idei E3 alatt azonban elhangzott egy kijelentés, ami alapján a következő rész (az egyszerűség kedvéért nevezzük Halo 6-nak) már biztosan megjelenik Xbox One mellett PC-re is.

A Microsoft Xbox sajtókonferencián ugyanis kiderült, hogy a jövőben minden first-party (vagyis belső fejlesztésű) Microsoft játék megkapja a Play Anywhere funkciót, vagyis elég lesz egyszer megvásárolnunk az adott címet, ezután pedig kedvünkre tolhatjuk Xbox One-on vagy akár Windows 10-es PC-n is. A Forza Horizon 3, a Gears of War 4, és a Scalebound így már biztosan PC-n is játszható lesz, ez alapján pedig a Halo 6-ra is számíthatnak majd a Windows 10-et használó játékosok. A Halo sorozat így 2007 után végre tényleg visszatér PC-re.

Ti várjátok már, hogy számítógépen is újra Master Chief bőrébe bújhassatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)