Hirdetés

Halo "Blue" - Ezmiez?

|

Megannyi kiskereskedelmi hírverés után a tekintélyes WallMart üzletlánc adatbázisában is megjelent a Halo „Blue”

Hirdetés

Hogy pontosan mit jelent a Halo „Blue", amit az egyik legismertebb üzletlánc Intranet-jéből csempésztek ki, azt nem tudni. Minden esetre szeptember 30. van a neve mellé írva -csak úgy, mint a Fable 2-nek, aminek a megjelenési ideje ez év októbere-, valamint az Xbox360, mint platform, a Microsoft, mint kiadó, és hogy „shooter". Ha figyelembe vesszük, hogy a Fable 2 októberben jön, de előtte szeptember 30-án még csinálnak vele valamit, akkor ez a valami lehet például az első szállítmány érkezése, vagy az árusítás megkezdése. Ez persze színtiszta spekuláció, de hátha csurran-cseppen valami információ, a hamarosan kezdődő E3-as Microsoft sajtótájékoztató során. Reméljük...

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)