Hirdetés

E3 2017 - bemutatkozott a Halo Wars 2 legújabb DLC-je

|

Számos újdonságot tartogat a kiegészítő, amiben Master Chief néhány régi ismerőse is visszatér.

Hirdetés

A kevés mai stratégiai játék között igazi gyöngyszemnek számít a Halo Wars 2, amit a fejlesztők a megjelenés óta már kiegészítettek néhány dologgal, ám hamarosan érkezik a következő DLC, ami nem kevés tartalmat ígér a rajongóknak.

Az Awakening the Nightmare névre hallgató bővítményben a Banished zsoldoscsapatot irányítva kell felvennünk a harcot a nem túl kellemes kinézetű Flood tagjai ellen. A DLC egy új kampányt tartalmaz majd, amelyet a Blur Studio átvezető videói tesznek színesebbé, emellett érkezik két többjátékos pálya és parancsnok, valamint egy kooperatív játékmód, a Terminus Firefight. Minderről videót is kaptunk.

A Halo Wars 2: Awakening the Nightmare valamikor ősszel érkezik meg Windows 10-re és Xbox One-ra és nagyjából 5500 Ft lesz az ára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)