Hirdetés

E3 2016 - kő kövön nem maradt a Halo Wars 2 gameplay videóban

|

A 343 Industries megmutatta a PC Gaming Show alatt is, milyen látványos lesz a Halo Wars 2, de a kapcsolódó interjúban egyáltalán nem csak a grafikáról volt szó.

Hirdetés

A sci-fi RTS-ek rajongóinak több szempontból is bejöhetett az idei PC Gaming Show, ugyanis amellett, hogy a Starcraft világából ismert Day 9 volt a műsorvezető, bemutatkozott a Dawn of War III és a Halo Wars 2 is. Nézzétek meg róla a fenti videót!

A 343 Industries és a Creative Assembly közös projektjéből a fent visszanézhető szegmensben nem csupán némi játékmenetet láthattunk, hanem az előbbi stúdiót képviselő Day Ayoub is elárult néhány érdekességet a játékról.

A látványvilág kapcsán kitért rá, hogy a menő effektek mellett nagyon fontos volt, hogy mindig könnyű legyen megállapítani, mi is történik a képernyőn és ki kit lő.

Ayoub elárulta azt is, hogy a Halo Wars 2 PC-s és konzolos irányítását egyaránt nagy műgonddal alakítják ki, hiszen két egészen eltérő rendszerről lesz szó.

Végül pedig elmondta, hogy a játékmódokat illetően is hasonló változatosságra törekednek: a klasszikus, inkább a hardcore RTS-játékosoknak szóló PvP-módok mellett olyan játékmódokat is bejelentenek majd a megjelenésig, amik például a nyersanyag-menedzselést megkönnyítve a kezdőknek is jó szórakozást nyújthatnak.

Szerintetek mekkora siker lesz a Halo Wars visszatérése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)