Hirdetés

E3 Kerekasztal - mazur, Grath, Stöki

|

Nagyon vártuk a pillanatot, amely végül elérkezik - egy asztalnál a magyar játékújságírás három nagy alakja. A téma: az E3.

Hirdetés

A negyedik nagy alak az utolsó pillanatban lemondta a részvételt, így az ősi mondás lép életbe: "Aki lemarad, az kimarad."

Stöki az Index, Grath az 576 színeit képviseli a mi áldott és imádott mazurunk mellett a stúdióban, a korábbi és jelenlegi E3-akról sztorizgatva kellemes hangulatban, baráti évődéssel töltik az időt a kamera előtt sok érdekességet és sztorit mesélve. Ne is szaporítsuk  feleslegesen a szót, mindenki készítse be a pattogatott kukoricát és a kólát, íme az E3 Visszaszámlálás keretében készült Kerekasztal:

Ugye jó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)