Hirdetés

Hearts of Iron III: Their Finest Hour kiegészítő leleplezve

|

A Paradox világháborús stratégiája sokadik kiegészítőjét tisztelhetjük a Their Finest Hour tekintetében, köszönhetően a bejelentésnek.

Hirdetés

A Paradox Interactive hatalmas aktivitást mutat az idei E3 rendezvényen, aminek felettébb örülünk, hiszen szórakoztató játékokkal szoktak előrukkolni.

E szép napon megerősítették, hogy tovább bővül a méltán népszerű és stratégák netovábbját jelentő Hearts of Iron III, méghozzá a Their Finest Hour névre keresztelt teljes értékű kiegészítéssel. Az újabb tartalmi bővítésnek köszönhetően továbbfejlesztett kémkedési rendszert, stratégiai tervező módot, új elit egységeket (a nemzetek legjobbjait), részletesebb tengeri hadviselést (a partraszálló egységek testreszabásával) és részletesebb menedzsmentet kapunk, de ezzel még koránt sincs vége a felsorolásnak. A kiegészítő beszerzésével szert tehetünk pár újabb és néhány átdolgozott küldetésre, új egy és többjátékos kampányban is elérhető módokra, valamint két vadonatúj csatára, az orosz-finn téli és a spanyol polgárháború személyében.

A Their Finest Hour az eddigiekhez hasonlóan a PC-t választja fő platformjaként, méghozzá valamikor az év folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)