Hirdetés

E3 2016 - Here They Lie, egy újabb horror PS VR-ra

|

Ha még nem lett volna elég a horror játékokból, akkor itt egy újabb, ami egészen szürreálisan félelmetes.

Hirdetés

A virtuális valóságot imádni fogják a horror rajongók, és a fejlesztők is. A PlayStation Blogon bejelentették a legújabb versenyzőt Here They Lie címen, és már egy E3-as trailert is kaptunk hozzá, fenti képre kattintva indul.

Ha a Resident Evil 7 nem lett volna elég a rettegésből, akkor most megnézhetitek ezt az erősen sztori orientált borzalmat.

"A Here They Lie egy sötét, pszichológiai horror, ami átvisz téged egy szürreális világba tele fura, gyilkos szörnyetegekkel"

- írták a fejlesztők, akik szerint elképesztő borzalmak lapulnak minden sarok mögött, és elmédet kísértik. Nem vitatkozunk, elég ijesztőnek tűnik.

A játék várhatóan ősszel érkezik majd PlayStation 4-re és PlayStation VR-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)