Hirdetés

Hideo Kojima nyáron bejelenti új játékát

|

Nyáron Hideo Kojima bejelenti következő nagyszabású játékát, jelen pillanatban semmit sem tudunk a projekt részleteiről.

Hirdetés

Hideo Kojima következő nagyszabású projektjéről lecsúszott a Game Developers Conference közönsége, ugyanis a neves fejlesztő hónapokkal később, egészen pontosan az E3 kiállításon mutatja be legújabb szerzeményét. Az IGN szerkesztői készítettek interjút a Metal Gear Solid széria megálmodójával, aki rutinos alanyként szinte semmilyen információval nem szolgált agyszüleményéről. Hivatalos bejelentésre nyáron számíthatunk személyétől, addig kutakodhatunk nyomok után vagy átgondolhatjuk, milyen folytatásnak örülnék a legjobban. Januárban Kojima legnagyobb meglepetésünkre elárulta, hogy négy bejelentetlen játékon dolgozik egyszerre és ezek közül az egyik még idén napvilágot láthat. Csak remélni tudjuk, hogy tudatát nem károsították túlzottan az éjszakába nyúló Left 4 Dead partik.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)