Hirdetés

Hitman: Absolution - újabb képek és információk

|

A videó után ímhol van még néhány kép és egy kis tudnivaló

Hirdetés

Amit tudni lehet, hogy a 47-es irányítása egyszerűsödik (nem mintha eddig bonyolult lett volna), és meg tud kapaszkodni a párkányokon, illetve egyensúlyozni is képes a vékonyabb felületeken.

A játékban fedezékeket is lehet használni, beleértve az emberi pajzsokat is, illetve a sötét sarkokban való megbújás láthatatlanná teszi hősünket az ellenség kutató szemei előtt. Ismét megszerezhetjük a Silent Assassin rangot, amennyiben csakis a célpontot iktatjuk ki, esetleg baleset következtében történnek egyéb sajnálatos halálesetek.

A tárgyak is használhatóak lesznek, például gyertyatartóval jól fejbe bírjuk sózni (annyira szerettem volna más írni, de azt nem lehet) az ellent, aki ettől jó darabig eszméletlenül fog heverni. Az IO szerint az Absolutionnek lesz egy jófajta film noire hangulata, amit megerősít majd a dinamikusan változó zene is. A játék alatt a Glacier 2 motor fog duruzsolni, mely könnyedén jelenít meg több tucatnyi embert is egyszerre és gyönyörű grafikát, illetve fénykezelést biztosít. Úgy legyen!

Az alkalmi játékosoknak sincs okuk lógatni az orrukat, mert a Hitman: Absolution számukra tartogatja az Instinct módot, melyben vagy X-ray látás, narancssárga kiemelés a közelben tartózkodó NPC-knek, illeve a használható tárgyaknak, és erősebb képességek (értsd: nehezebben vesznek észre és nehezebben bukunk le. Az Instinct képesség használata energiát igényel, melyet különböző lopakodós cselekedetekkel tudunk feltölteni(pl. rosszfiúk csendes kiiktatása).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)