Hirdetés

Human Element - Zombiapokalipszis bejelentve!

|

Az Infinity Ward-ból kivált Robert Bowling új stúdiója élén bejelentette legelső zombikkal övezett túlélőjátékát!

Hirdetés

Robert Bowling hivatását tekintve az Infinity Ward közösségi menedzsere volt, míg úgy nem döntött, hogy hátrahagyja addigi csapatát és új stúdiót alapít Robotoki néven.

Az így létrehozott kompánia élén Bowling bejelentette az E3 előszelét meglovagoló Human Element című zombiapokalipszis témájú játékát, amely a kezdeti információk alapján 2015-nél előbb nem kerül kiadásra. A Human Element koncepciója első látásra nem különbözhet akár a Dead Island-tól sem, de Bowling elárulta, hogy a játék központi kérdése az lesz, hogy "a túlélőket hogyan kényszeríti ésszerűtlen dolgokra a zombiktól és haláltól való félelem, természetesen a túlélés érdekében."

Bowling elképzelése három kasztot eredményezett, melyek által végigvihetjük a játékot az akció elemekre összpontosítva, stratégiai lépéseket téve logikus módon, vagy hangtalanul, lopakodva, minél kevesebb feltűnést keltve. Választhatunk továbbá, hogy a kampányt egymagunkban, avagy társsal, esetleg egy gyermekkel szeretnénk-e végigvinni - utóbbi esetében magától értetődően a felelősségünk is nagyobb. A tervek szerint a Human Element valamikor 2015-ben jelenik meg PC-re, mobilokra, tabletekre és next-gen konzolokra.

A Game Informer által kiadott, fenti képtől eltekintve semmilyen anyagunk nincs a Human Element-ről, további információkat és részleteket az imént említett újság következő számából kaphatunk, de nem lennék meglepődve, ha az E3-on már előhozakodnának egy nyúlfarknyi ízelítővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)