Hirdetés

A Prey 2 fejlesztői valami multis mókára készülnek

|

A törölt Prey 2-t jegyző Human Head Studios egy vadonatúj játékon dolgozik, amit az E3-on mutat be.

Hirdetés

A Prey 2 kukázása után a Human Head Studios továbblépett egy új projekt felé, amit a Square Enix cégével, a felhő alapú játékszolgáltatásra fókuszáló Shinra Technologies-zal együttműködve készít a legnagyobb titoktartásban.

A csapat társalapítója és kreatív igazgatója, Ted Halsted csak annyit volt hajlandó elárulni a titokzatos címről, hogy a multiplayerre fog koncentrálni és a Shinra segít nekik abban, hogy megvalósíthassák az elképzeléseiket. Az információk szerint a nagy leleplezésre az E3-on kerül sor. 

Ami a Shinrát illeti, a cég korábban már partnerséget kötött két másik fejlesztőcsapattal is: a Camouflaj a Republique, a Hardsuit Labs pedig a Blacklight: Retribution kapcsán vette igénybe a vállalt cloud gaming terén szerzett tapasztalatait. 

Szerintetek mi készül a Human Headnél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)