Hirdetés

Hunt: Showdown - nem kell már sokat várni az új infókra

|

Egyelőre még fájóan keveset tudunk a Hunt: Horrors of the Gilded Age hamvaiból feltámadt Crytek játékról, a Hunt: Showdownról, de a készítők ígérik, hogy ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Még 2014-ben készült free-to-play címként a Hunt: Horrors of the Gilded Age a Crytek kötelékében, amelyhez egy bétát is terveztek, de elhalasztották határozatlan időre és tulajdonképpen május közepéig nem hallottunk semmi újat. 

Hirdetés

A játék azóta átalakult, immáron Hunt: Showdown néven hivatkozik rá a Crytek, és azt ígéri, hogy hamarosan elárulja az első részleteket (aminek ideje lesz, hiszen lényegében jelenleg csak annyit tudunk róla, hogy egy PvP-re kiélezett szörnyvadász lövölde lesz). Erre az E3 2017-on kerül majd sor, ahol gameplay felvételeket mutatnak majd belőle.

A Hunt: Showdown várhatóan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg idővel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)