Hirdetés

I am Bread - PS4-en is lehetsz kenyér

|

Hamarosan bárkit kenyérre ken majd a PlayStation 4, hiszen a Sony jelenlegi generációs masinájára is elérhetővé válik a Bossa pirítósszimulátora, az I am Bread. I am Excited.

Hirdetés

Egy pofonegyszerű ötletből indult ki a Bossa Studios alkotása, mégis sokkal több lett a kenyérszimulátorból, mint azt bárki hitte volna az elején. Hatalmas népszerűségnek örvend az I am Bread és mióta elhagyta az Earley Accesst, már űrkenyerekként is hódíthattunk benne a Starch Wars frissítésnek hála. A bagel TIE vadászokat viszont azóta se hevertük ki. 

Ha továbbra is kenyeretek az efféle szimulátor, akkor fergeteges hírünk van: az I am Bread következő állomása a PlayStation 4 lesz, ami hiánypótló darabnak ígérkezik, hiszen még sosem irányítottunk pirítóst a Sony kurrens masináján. Sőt, általánosságban véve semmilyen kenyérfélével nem találkoztunk rajta (ha csak valaki nem nézte dizájnosabb kenyérpirítónak), viszont most az Oddworld: New 'n' Tasty fejlesztőcsapata, a Just Add Water segít, hogy olyan páratlan élményt kapjunk az új platformon, mintha egy behűtött, folyékony kenyérbe kortyolnánk bele a nyár legmelegebb napján. A bejelentéshez csatolt videóval csak óvatosan, nyolc napon belül gyógyuló lelki sérülést okozhat: 

Mivel kifogytunk a kenyeres poénokból, ezért csakis az maradt hátra, hogy eláruljuk: a PlayStation 4-es I am Bread kint lesz az E3-as expón a Sony standjánál, tehát június 15 és 18 között biztosan hallunk majd felőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)