id Tech 5 infók!" /> id Tech 5 infók!"/>
Hirdetés

id Tech 5 infók!

|

Az IGN-t olvasgatva találtam egy jobbik fajta cikket. Leültek csevegni kicsit Tim Willits-szel, az id Software egyik ismertebb arcával, hogy kiszedjenek némi infót belőle. Nos... sikerült!

Hirdetés

Tim arról mesél, hogy jelenleg licensz partnereket keresnek az id Tech 5 engine-hez. Motorjuk különlegessége, hogy kód szinten cross-platform, támogatja a PC-s, Xbox 360-as, Mac-es és PS3-as fejlesztéseket.

Az id Software jelenleg több szinten dolgozik. Egyfelől készítik saját "kis" projektjüket (melyről majd a Quakeconon várhatunk gigantikusabb bejelentést és infókat), illetve a Ravennel karöltve az új Wolfensteint. Mindemelett egy, eleddig teljesen titkos projekten is munkálkodnak, úgyhogy van dolguk rendesen. Céluk jelenleg egyértelműen az, hogy licenszelésre előkészítsék az id Tech 5-töt - nyilván, hiszen ebből lehet igazán meggazdagodni.

Azt sajnos nem sikerült megtudni, hogy az új Wolfenstein előkerül e majd a Quakeconon, de, hogy ott lesz valami igazán nagy dobás, az 100 százalék!

Tim még egyébként megpróbált minden részletesebb infót elfedni, de általában az agusztus 2-4-ig megrendezésre kerülő Quakecon-ra terelt mindent. Mivel azonban a múltkor beígértek valami új id Tech 5 cuccost E3-ra csúnya dolog lenne, ha kimaradna...

Ha érdekel a teljes interjú, klikk ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)