Hirdetés

Így áll most a Hellblade 2 fejlesztése

|

Az Xbox fő showját ugyan kihagyta Senua visszatérése, de így sem maradt említés nélkül.

Hirdetés

Sokan éreztek csalódottságot, amikor az Xbox & Bethesda Showcase műsorából kimaradt a Senua's Saga: Hellblade 2, de ez totálisan érthető annak fényében, hogy a játék tavaly grafikus motort váltott, immáron az Epic Games csapatának fejlesztése, az Unreal Engine 5 duruzsol alatta.

Szomorúságnak tehát nincs helye, sőt pár hete magát a főszereplőt alakító színésznő, Melina Juergens bizonyította, hogy alaposan odateszi magát a folytatásra, ezért az élményért pedig megéri türelmesen várni. 

Hirdetés

Hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, az Xbox azért nem mellőzte teljesen az E3-ról az ambiciózus projektet és második műsorán helyet szorított egy helyzetjelentésnek. A Ninja Theory által közzétett videó sajnos nem tartalmaz semmiféle gameplay jelenetet, ehelyett Tameem Antoniades, a stúdió vezetője magyaráz kicsit az új Cambridge-i felfedezéseikről, ezt pedig játékbeli pillanatok követik a valós és virtuális helyszíneket keresztezve.

Az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy a Hellblade 2 megjelenése még mindig nagyon távoli, mivel Antoniades szerint jelenleg a játék egy jó vaskos szeletét építik ki, mielőtt teljes gőzzel beindulna a munka.

A Hellblade folytatása a kilencedik századi Izlandon játszódik, és a hitelesség kedvéért a fejlesztők ellátogattak az országba, a kutatás pedig nem csupán a valósághű tájakban, de az extra realisztikus és brutális harcokban is megmutatkozik majd. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)