Hirdetés

Ilyen lesz a PlayStation 3 új kontrollere - fotók

|

A Sony bemutatta a Move-hoz kitalált új kontrollert, amely a versenyjátékok szerelmeseit ejtheti rabul hamarosan. Végre nem csak az autós játékokra gondoltak.

Hirdetés

Várható volt, hogy a tavalyi Forza Motorsport 4 mellett debütált Microsoft kormány után a Sony is előrukkol egy saját kontrollerrel, a Move pedig remek alapot biztosított ehhez.

Kicsit komolyabban is vették, mint a Nintendo annak idején a saját műanyag kormánykerékbe rakható kontrollerét, látható ez már az első fotókon is.

Külön öröm, hogy végre nem csak az autós játékok szerelmesei élhetik ki magukat, hiszen a PlayStation Move Racing Wheel nevet viselő eszköz két karja szét is nyitható, így akár motorok irányítását is modellezhetjük vele.

A hivatalosan is támogatott játékok között ott van a hamarosan megjelenő Little Big Planet Karting, valamint olyan kedvencek, mint a Gran Turismo 5, a Need for Speed: Hot Pursuit, a BurnOut Paradise, vagy éppen a MotorStorm Apocalypse.

Várhatóan 40 dolláros áron érkezik majd a kiegészítő még idén ősszel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)