Hirdetés

Indul az E3 első fontos előadása – kövesd a bejelentéseket élőben itt!

|

A Summer Game Fest: Kickoff Live nyitja meg a prezentációk sorát, már most fontos újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Geoff Keighley a videójáték-ipar egyik ismert figurája, aki a The Game Awardsot hízlalta díjátadóból az év utolsó nagy gamer eseményévé, és tavaly már igyekezett összefogni az E3 hiányában szétszóródó nyári előadásokat új kezdeményezése, a Summer Game Fest keretében. Idén is megtartja, a több héten át húzódó eseménysorozatot pedig a Summer Game Fest: Kickoff Live előadás nyitja meg.

Ennek során számíthatunk bejelentésekre, különleges vendégekre, sőt, még a Weezer is fellép.

Hirdetés

Az adás magyar idő szerint 20:00-kor veszi kezdetét, alább, a The Game Awards csatornáján követhetitek élőben, de ha erre nincs lehetőségetek, akkor se aggódjatok: minden fontos hírt megtaláltok majd a GameStar Online főoldalán, és egy rövid összefoglalóval is készülünk, úgyhogy velünk semmiről nem maradtok le.

Az E3 2021 teljes menetrendjét a linken találjátok, saját streamjeinket pedig ebbe a cikkbe szedtük össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)