Hirdetés

Ingyenes lesz a Halo Infinite multiplayer módja, videón a megszépült grafika

|

Az Xbox Series X|S nyitócímének szánt játékot továbbra is kalapálják a fejlesztők, de egy jó hírrel (no meg némi előzetessel) azért kárpótolták a türelmetlen rajongókat.

Hirdetés

A mai Bethesda és Xbox Game Studios bemutató kétségtelenül egyik legjobban várt címe a Bungie által útjára indított, jelenleg a 343 Industries által fejlesztette Halo-széria legújabb felvonása, az Infinite. Most új előzetesen ellenőrizhetjük, hogy az elmúlt hónapokban min dolgoztak a fejlesztők, emellett a multiplayer is bemutatkozott. 

Hirdetés

Bár a Halo rajongók valószínűleg továbbra is elégedetlen morgásokat hallatnak, hiszen a mai eseményen sem derült ki, hogy mikor vethetjük bele magunkat Master Chief legújabb történetébe, a Microsoft azért nem hagyott minket üres kézzel.

Két előzetest is kaptunk; ez elsőn végignézhettük, hogy a széria főhőse továbbra is képes akár egyetlen tölténnyel felvenni a harcot egy egész hadsereggel, valamint a jelek szerint a legutóbbi részben ámokfutásba kezdett Cortanával sem végzett teljesen a széria:

A második előzetesnek azok örülhetnek igazán, akik a franchise multiplayerébe égettek bele hosszú órákat. A jelek szerint a Halo Infinite online csataterein továbbra is elképesztőn pörgős összecsapásokban vehetünk majd részt. Ami talán ennél is fontosabb, hogy a játék ezen szegmense teljesen ingyenes lesz. Az erről hírt adó előzetesre itt vethettek behatóbb pillantásokat:

Mit gondoltok, mennyit fejlődött a játék a tavalyi, nagy port kavart bemutató óta? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)