Hirdetés

E3 2016 - itt az első Injustice 2 gameplay videó, nem lesznek fatalityk

|

Megérkezett az Injustice 2 első, játékmenetet mutató videója, amiben Supergirl, Aquaman, Superman, és egy csomó más, kevésbé ismert karakter is harcol.

Hirdetés

Pár napja jelentették be az Injustice 2-t, melyben az első részhez képest még több hős és gonosz lesz, akiknek jelmezét, külsejét valamennyire testreszabhatjuk.

Az első gameplay videó mindössze másfél perc hosszú (lehet, hogy az E3 alatt egy ennél hosszabbat is kapunk), de kellően akciódús. Supermant és Batmant egyaránt bántják (néha ők ketten egymást), de feltűnik benne Aquaman, Red Lantern Atrocitus, Gorilla Grodd, Black Manta, és ha jól megnézitek, Dex-Starr is.

Megtudtuk továbbá, hogy a játékból kimaradnak a fatalityk. Tekintve, hogy a Netherrealm az Injustice 2-vel egy nagyobb közönségre céloz, mint a Mortal Kombat X-szel, ez nem meglepő.

Az Injustice 2 jövőre jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. Az E3 alatt többet is hallunk majd a játékról, és az is lehet, hogy egy hosszabb videót kapunk a napokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)