Hirdetés

Itt a hordozható X360?!

|

Az E3 közepette zajlik a konzolos élet is - egyesek a Nintendo Wii árát találgatják, mások a PS3 szereplését tárgyalják, a Microsoft körül pedig új pletyka kezd szállingózni. A szóbeszédek szerint készülőben van az Xbox 360 hordozható, kézi verziója. A sutyorgók úgy vélik tudni, hogy az Xbox 360 megjelente után a fejlesztőgárda két részlegre oszlik. Az egyik HD-DVD box és egyéb extrák elkészítésével foglalatoskodik majd, míg a másik csoport nekilát a hordozható X360 készítésének.

Noha a fentebb látható kép elviekben csak terv, állítólagosan 95%-ban így fest majd a gépezet. A Microsoft úgy tűnik megirigyelte a PSP és a Nintendo DS sikereit. Reméljük hamarosan meglátjuk, hogy ők mit tesznek le az asztalra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)