Hirdetés

E3 2016 - egyelőre főleg másoknak segít Jade Raymond stúdiója

|

A Ubisofttól igazolt szakember által vezetett Motive Studios több másik EA-stúdió keze alá is dolgozik, de hamarosan saját játékuk fejlesztését is elkezdik.

Hirdetés

Jade Raymond másodszor épít fel a nulláról egy fejlesztőstúdiót, a Ubisoft Toronto után az EA színeiben próbál összehozni egy kreatív bandát. A már hetvenfősre duzzasztott stúdió viszont még mindig nem saját projektjén dolgozik, hanem a kiadó többi csapatának segít.

A Viscerallal való közös munka mellett nemrég kiderült, hogy a DICE-nak is besegítenek, ráadásul elmondásuk szerint "komoly hozzájárulásuk" lesz a következő Battlefronthoz. Ezek ugye csak jövőre és 2018-ban jelennek meg, de még ennél is többet kell rá várnunk, míg a Motive első saját játékát látjuk majd. Raymond elmondása szerint egy új IP-vel kapcsolatban "inkább ősszel pörög majd fel a munka, de korai ötletelés már most is folyik".

Ti milyen játékot látnátok szívesen az Assassin's Creed producerének új stúdiójától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)