Hirdetés

E3 2012: az összes eddigi közvetítés (videóval)

|

Ebben a cikkben az összes konferenciát, illetve azok közvetítését megtalálhatjátok, de még a GSTV videók is itt vannak, ha valaki lemaradt volna.

Hirdetés

Attól, hogy E3 van, az élet nem áll meg, így simán elképzelhető, hogy valaki lemarad valamelyik konferenciáról, illetve annak élő közvetítéséről. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a digitális technológiának köszönhetően megtehetjük, hogy felvételről szemléljük az eseményeket.

aDaM repülőútja és első videója, melyben bemutatja a hotelt és mond néhány infót (a felbontás miatt a letöltés lassú lehet, de nem kell megijedni):

A Nintendo konferenciáját Gyu tolmácsolásában követhettétek nyomon élőben, a műsort pedig itt láthatjátok:

Chavaliernek a Microsoft jutott, akik nem okoztak nagy meglepetéseket (a műsor 0:05:20-tól kezdődik):

Szintén Chavalier volt az Electronic Arts konferenciájának szinkronhangja, ahol ugyanannyi meglepetés volt, mint a Microsoftnál, azaz semmi (0:17.45-től kezdődik az érdemi rész):

Hétfőn éjfélkor kezdődött a Ubisoft konferencia, mely olyan meglepetéseket tartogatott, amire nem nagyon voltunk felkészülve. Van egy újabb játék, amit várhatunk (0:31:30-tól kezdődik az adás a csajszikkal):

Hazai idő szerint kedden hajnal háromtól jött a Sony, és velük Mocsy, egy kicsit később:

A Microsoft műsorán a GSTV kamerája is jelen volt, így exkluzív anyagban láthatjátok, hogy mit látott Mazur és aDaM:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)