Hirdetés

Júliusban lesz a Devolver Digital E3-ra tervezett előadása

|

A Devolver Direct 2020 során számos játék bemutatója mellett megint valami őrültségre számíthatunk.

Hirdetés

2017-ben tartott először bemutatót a Devolver Digital, akkor egy vérrel teli, a szakmát és a fellengzős E3-as előadásokat egyaránt parodizáló műsort láthattunk. Azóta évente valami hasonlóan mókással áll elő a csapat, és idén kis késéssel ugyan, de szintén lesz bemutató.

Hirdetés

Egy friss tweet szerint ha minden jól megy, a Devolver Direct 2020 július közepére készülhet el. Számíthatunk új infókra és megjelenési dátumokra korábban bejelentett játékok kapcsán, valamint újdonságokra is, és mindenből, amit frissen jelentenek be, játékmenetet is villantanak. Valószínűleg ismét megnézhetjük a Serious Sam 4-et, a Carriont, a Blightboundot, a Weird Westet, a Fall Guyst, meg még néhány indie érdekességet, de ezeknél is jobban várjuk magát a műsort.

Addig is érdemes újranézni a tavalyit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)