Hirdetés

Jump Force - friss videóban püfölik egymást a leghíresebb anime karakterek

|

Újabb videóban csapnak össze az anime világ nagyágyúi, és lehetséges, hogy a történetre is utalnak nekünk a fejlesztők egy teaser segítségével.

Hirdetés

Kevés olyan anime-rajongó lehetett, aki képes volt nyugodtan végignézni a Jump Force bejelentő trailerét. A legnépszerűbb shounen mangát hőseit összegyűjtő és egymásnak eresztő játék a friss videó alapján is remekül néz ki.

Hirdetés

A Jump Force-ban olyan évtizedes vitákat zárhatunk rövidre mint pl. Son Goku vagy Naruto az erősebb vagy, hogy Luffy képes lenne-e elgyepálni Dermesztőt. Az Unreal Engine 4 klasszul fut a játék alatt, az effektekre és a karakter modellekre nem igazán lehet panasz. A valóságból vett helyszíneket is (Times Square és Alpok) sikerült csinosan implementálni, úgyhogy alig várjuk, hogy mi is belecsaphassunk a játékba.

A fenti videó mellett egy rejtélyes kis teaser is jár, amiben az új világrendért harcoló Kirát és kedvenc almaimádó halálistenünket Ryukot láthatjuk. Nem igazán hiszem, hogy Light megállná a helyét a harcban (bár a Halállista nem rossz fegyver, ha tudja az ellenfél nevét) és Ryuk sem igazán érdekelt a földi ügyekben és hepajkodásban, így ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a sztorihoz lesz valami közük.

Ti melyik karaktert látnátok szívesen a Jump Force-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)