Hirdetés

Júniusban fedhetik fel a következő Call of Duty játékot

|

Az új részt az idei E3-on jelenthetik be, mely június 11-13 között kerül megrendezésre.

Hirdetés

Nincs megállás Call of Duty témában: a Call of Duty: Black Ops 2 legfrissebb DLC-je pár napja vált elérhetővé, most pedig itt a hír, miszerint júniusban hallhatunk majd részletesen a következő epizódról.

Ezt az információt Dan Amrich,az Activision közösségi média menedzsere hintette el egy YouTube videóban, amit alább megtekinthettek:

A lényeg, hogy a srácok még mindig a Black Ops 2 bűvöletében élnek, emiatt nem beszéltek a következő részről. Ez viszont nemsokára megváltozik, hiszen közeleg az E3. Dan arra is felhívja figyelmünket, hogy ez előző két Call of Duty játékot 2011 és 2012 májusában mutatták be, ergo épp itt az ideje az újabb bejelentésnek.

 

Az újgenerációs konzolokról viszont nem túl pozitívan nyilatkozott: "És itt van nekünk az új hardverek problémaköre is. Jön a PS4, jön az a valami, amin az Xbox dolgozik - mindezek idén érkeznek, nem is tudom".

Bizonyos pletykák szerint a következő rész a Modern Warfare 4 lesz, és a jelenlegi konzolok mellett az újgenerációsokra is érkezne. A Microsoft még mindig nem mutatta be az Xbox 720-at (bár az is igaz, hogy a PS4-et sem láttuk még fizikai valójában), de ha bejönnek a tippek, május 21-én megváltozik a helyzet, onnantól kezdve pedig nem kell sokat várnunk június 11-ig.

Addig is beizzítom a Call of Duty: United Offensive című klasszikust, valaki emlékszik még rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)