Hirdetés

E3 2018 - lélegzetelállító előzetesen a Just Cause 4

|

Láthatjuk, mire képes a játék alatt dübörgő Apex motor.

Hirdetés

Láthatjuk, mire képes a játék alatt dübörgő Apex motor. Az Avalanche stúdiója bemutatta a Just Cause 4-et a PC Gaming Show konferenciáján, mi pedig meglehetősen elégedettek vagyunk a látvánnyal.

Hirdetés

Működés közben is láthattuk az Apex névre hallgató grafikusmotort, ami kifejezetten nyíltvilágú játékok kezelésére lett tervezve. Látszik is, hiszen a Just Cause 4 bődületesen jól fest, nem beszélve a szemet gyönyörködtető időjárási effektekről.

Az előzetes bemutatja, hogy mire számíthatunk a játék négy különböző tájegységét illetően. Nem akarunk nagy szavakkal dobálózni, de lélegzetelállítóan fest a Just Cause 4, amiben hó- és homokviharoktól kezdve tornádókig szinte mindenféle természeti erővel meg kell majd küzdenünk, vagy épp gyönyörködnünk azokban.

A Just Cause 4 várható megjelenése december 4-ére van kiírva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)