Hirdetés

Ken Levine új projektje sci-fi lesz

|

Egyre inkább körvonalazódni látszik Ken Levine új játéka, most pár részlettel ismét közelebb kerültünk a megoldáshoz.

Hirdetés

Miközben a megfogyatkozott Irrational Games új munkatársakat keres, addig Ken Levine kis csapatával egy olyan projekten dolgozik a Take-Two Interactive támogatásával, amellyel korábbi bevallása szerint megreformálná a lineáris narratívát és elsősorban az NPC-kre gyúrna.

Levine titokzatos játékáról szinte semmilyen adat nincs, viszont a közelmúltbéli Twitter-üzeneteiből világossá vált pár apró részlet: egy teljesen új IP lesz saját univerzummal, ami nem kapcsolódik egyetlen meglévőhöz sem. A műfaja sci-fi (vagy sci-fis), a célplatform a PC és bármennyire is szeretnénk, a projekt nem vesz részt az E3 2015-ön (viszont Levine várhatóan a PAX Easten ott lesz). Belső nézetűre tervezik, a főhős testreszabható lesz, a következő hónapok folyamán elkészül a prototípus, más megközelítése lesz az AI-nek, mint Elizabethnek a BioShock: Infinite-ből és használni fogja Levine "narratív Lego" elméletét, tehát sokszor újrajátszhatjuk majd.

További érdekesség, hogy a stílus megalkotásában Stanley Kubrick és Wes Anderson filmjei ihlették. Vicces módon valaki még azt is megkérdezte, hogy hasonlítani fog-e a játék stílusa a Telltale Games sorozataihoz, mire egyértelmű tagadás volt a válasz.

A részlettöredékek alapján kíváncsiak vagytok rá, hogy mi készül Levine műhelyében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)