Hirdetés

Kerbal Space Program - PlayStation 4-en is meghódítjuk a világűrt

|

Miután nemrég elrajtolt a realisztikus űrhajózásról szóló Kerbal Space Program PC-n, a fejlesztők bejelentették, hogy a Sony konzoljára is megjelenik a szimulátor. A játékot jegyző Squad szerint ez nem igazán lesz hatással a számítógépes változat további fejlesztésére.

Hirdetés

Az oktatási célokra is használt Kerbal Space Program igen hosszú időt töltött a Steam Early Access rendszerében, mielőtt április végén elrajtolt az 1.0-ás verzió. Az űr meghódításának kudarcokkal és sok-sok robbanással kikövezett útján eddig csupán a PC-s közönség járhatott, ez viszont hamarosan megváltozik.

A Squad Twitteren jelentette be, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a csapat első játéka, a port elkészítése viszont nem fogja hátráltatni az űrszimulátor számítógépes változatának fejlesztését, a PS4- es verzióért ugyanis elsősorban egy másik stúdió, a Flying Tiger Entertainment lesz felelős. A Kerbal Space Program fórumán közzétett poszt szerint a csapat "a jó választás, hogy biztosak lehessünk benne, hogy a PlayStation 4-es változat nem egy lusta port lesz, hanem egy minőségi játék". A Flying Tiger tapasztalatai hasznosak lesznek a Unity motor 5-ös változatára való átálláskor is.

Ti kipróbáljátok majd konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)