Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Resident Evil spin-off

|

A fejlesztők kénytelenek voltak átírni a terveket, de nem fog már sokat késni a többjátékos mészárszék: megvan a megjelenési időszak.

Hirdetés

Eredetileg májusban érkezett volna a Resident Evil Re:Verse, de a Capcom jobbnak látta eltolni a megjelenést, hogy így egy valóban minőségi terméket adhassanak ki.

A tegnap éjjel indult E3-as paneljükön persze a Re:Verse is szóba került, és bár pontos megjelenési dátumunk még mindig nincs, azt már tudjuk, hogy a játék valamikor júliusban be fog futni. Ez annyiban jó hír, hogy a korábban meglengetett "2021. nyara" jelenthetett volna akár augusztusi megjelenést is.

Hirdetés

A Resident Evil Re:Verse egyébként egy hatfős PVP móka, amiben a franchise ismertebb hőseit és szörnyeit vihetjük majd csatába. Azt mondjuk a Capcom még mindig nem kérdezte meg senkitől, hogy akarunk-e ezzel játszani vagy sem, de már mindegy is. A cég eltántoríthatatlanul öli bele a pénzt és az időt.

A Resident Evil Re:Verse PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)