Hirdetés

Kihagyja E3-as fellépését a Beyond Good & Evil 2

|

Friss információk szerint a Beyond Good & Evil második epizódja távol marad a júniusi játékkiállítástól.

Hirdetés

Közeledünk a Beyond Good & Evil 2 bejelentésének első évfordulójához, ennek ellenére meglehetősen minimális információmennyiséggel szolgáltak a casual játékosokat előtérbe helyező folytatás készítői. Múlt héten nyilvánosságra került a Beyond Good & Evil 2 állítólagos trailere, mely többek között a GameStar Online olvasók véleményét is megosztotta.

A legfrissebb információk szerint a júniusban esedékes E3 játékkiállításon nem jutunk friss BG&E 2 részletekhez, ugyanis az Ubisoft otthon hagyja rejtegetett játékát. A francia fejlesztőstúdió felhozatalában szereplő hozónevek (Assassin’s Creed 2, Red Steel 2. Rabbids Go Home) társaságában bőven elférne a Beyond Good & Evil 2, azonban erről másképp vélekednek az illetékesek. Az Ubisoft szóvivőjének megfogalmazása szerint nem készülnek bemutatóval, azonban kijelentését kétféleképpen is értelmezhetjük. Vajon játszható verziójának prezentálását hanyagolják, vagy teljesen elzárkóznak a folytatás népszerűsítésétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)