Hirdetés

Valami készül a Killzone: Shadow Fall fejlesztőinél (videó)

|

Egy kis információmorzsát és egy stúdiólátogatást köszönhetünk a Guerrilla Games új videójának.

Hirdetés

A múltheti PlayStation 4 pletykák között már feltűnt a Guerrilla Games neve, mivel várhatóan új címüket a Sony idei E3-as konferenciáján leplezik le. Erről egy Helghastnyival most többet tudtunk meg.

A Sony Computer Entertainment a PlayStation 4 japán premierjének alkalmából egy videóval próbál meg körbevezetni minden érdeklődőt a Killzone: Shadow Fall fejlesztőinek műhelyében, hogy megtudjuk hol készült a játék, de ennél valamivel több is kiderül.

A videóban a Guerrilla Games producere, Angie Smets elismeri, hogy egy vadonatúj IP-n dolgoznak már két és fél éve, tehát hamarosan képesek lesznek rá, hogy beavassanak minket a részletekbe. Talán éppen az E3-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)