Hirdetés

Kiszivárgott a Starfield előzetes és a megjelenési dátum

|

Évek óta várjuk, hogy végre kiderüljön valami a Bethesda titokzatos sci-fi szerepjátékáról.

Hirdetés

A Bethesda már elég hosszú ideje nagyon kényelmesen megél abból, hogy minden platformra kiadja a The Elder Scrolls V: Skyrimet, így érthető módon nagyon meglepődtünk, amikor néhány évvel ezelőtt a cég bejelentette, hogy egy teljesen új, Starfield című sci-fi szerepjátékon dolgozik. Azóta is várjuk, hogy végre többet megtudhassunk a titokzatos alkotásról, most pedig eljött a nagy pillanat, ráadásul percekkel azelőtt, mint ahogy azt a Microsoft tervezte.

Hirdetés

Helyi idő szerint este hét órakor kezdődik az Xbox és a Bethesda E3-as bemutatója, viszont az egyik legnagyobb meglepetést idő előtt sikerült leleplezni, ugyanis kiszivárgott a Starfield első igazi előzetese, amelyből rögtön a megjelenési dátum is kiderül.

A videó alapján a játék 2022. november 11-én jelenik meg kizárólag PC-re és Xbox Series X|S-re, valamint az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül már megjelenés napján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)