Hirdetés

Kiszivároghattak a 2K E3-on felbukkanó játékai

|

Az NBA 2K22 mellett még három másik címről is mesél egy névtelen forrás, amit a Bloomberg újságírója is megerősített.

Hirdetés

A 2K Games-ről legutóbb annak kapcsán írtuk, amikor felvetődött, hogy PS5-exkluzívként dobhatják piacra a Bioshock 4-et. Most azonban egy újabb szivárgás látott napvilágot a Borderlands-, a GTA-, és az NBA 2K-sorozatot is birokló kiadó E3-as showjának főszereplőiről.

A jelentést a Reddit GamingLeaksAndRumors nevű csoportjában publikálta a swine_flu_greg nevű felhasználó, a szöveghez viszont "Grain of Salt" jelvényt is mellékelt, ami annyit tesz, hogy nem árt fenntartásokkal kezelni az értesüléseit.

Jason Schreier, a Bloomberg riportere azonban később arról posztolt a Twitteren, hogy a bejegyzés tartalma valós, viszont nem biztos, hogy minden említett játék ott lesz a 2K E3-as prezentációján.

Hirdetés

A szöveg egy "nagyon megbízható" névtelen forrásra alapozva állítja, hogy az NBA 2K22 borítóján, vagy nagyobb eséllyel a Legend Edition borítóján Dirk Nowitzki német kosárlabdázó, a Dallas Mavericks visszavonult játékosa szerepel majd.

A bejegyzés egy Borderlands spin-offról is mesél. A swine_flu_greg szerint ez a Wonderlands, vagy a Tiny Tina's Wonderlands címet kapja majd, s Daffodil kódnéven zajlik a fejlesztése. Ebben a Borderlands 2-ből ismert Tiny Tináé lesz a főszerep, játékmenete pedig hasonló a Borderlands-játékokhoz, ún. "multiclass" hősökkel. Ez egyébként nem teljesen új infó, a Gearbox ugyanis már novemberben beadott egy kérvényt a "Tiny Tina's Wonderlands" cím levédetésére.  

A harmadik pletykált projekt a Firaxis CODA kódnevű játéka, ami egy körökre osztott móka lehet, méghozzá a Marvel karaktereivel. Az értesülést különösen izgalmassá teszi, hogy a szerző névtelen forrása egy olyan XCOM-ként jellemzi, amiben a Marvel hőseié a főszerep.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Végezetül pedig egy negyedik játékot is említ a bejegyzés, ami a "Cthulhu és a Saints Row" keveréke lehet. Ez egy akcióközpontú kalandnak ígérkezik, de még a fejlesztése korai szakaszában jár, ezért címet sem kapott, egyszerűen csak Volt kódnéven fut. Logója viszont már van, és állítólag a Falloutéhoz hasonlít.

A bejegyzés forrása még trailert is látott belőle, ám az is arról árulkodott, hogy rengeteg lesz vele a munka. Swine_flu_greg szerint ez a játék akár a Mafiát gondozó Hangar 13 projektje is lehet, akik tavaly egy teljesen új IP-hez kerestek producert.

S hogy végül mennyit láthatunk mindebből az E3-on, azt hamarosan megtudjuk, hiszen a Take-Two június 14-én tartja a műsorát. Az online expó teljes menetrendjét egyébként itt olvashatod, a kérdéses napon még a Mythical Games, a Freedom Games, a Capcom, a Future Games Show, és a Limited Run Games bemutatója lesz a program.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)