Hirdetés

Konzolon is felszállási engedélyt kapott a Microsoft Flight Simulator

|

Látványos trailerrel repült be az Asobo Studio káprázatos szépségű szimulátorának xboxos megjelenési dátuma.

Hirdetés

Tavaly a PC-s közönséget varázsolta el a Microsoft Flight Simulator, de már akkor is tudni lehetett, hogy előbb utóbb a konzolosok is sorra kerülnek. Most végre eljött azoknak a játékosoknak az ideje, akiknek november óta sikerült beújítaniuk egy Xbox Series X-et vagy Series S-t.

Hirdetés

A játékot megjelenése óta szünet nélkül csiszolgatja és bővítgeti az Asobo Studio, rendszerint egy-egy országra vagy régióra fókuszálva a finomhangolást, hogy a repülő pilótafülkéjéből látottak még nagyobb hasonlóságot mutassanak a valósággal. Izgalmas lesz megtapasztalni, hogyan boldogulnak az új generációs Xbox konzolok a Microsoft Simulatorral úgy teljesítmény, mint irányítás tekintetében.

A Microsoft Flight Simulator július 27-én jelenik meg Xbox Series X-re és Series S-re, az Xbox One-os változatról viszont egyelőre nem esett szó. A játék cseppet sem meglepő módon első naptól fogva megtalálható lesz az Xbox Game Pass kínálatában, és kapni fog a közeljövőben egy ingyenes, vadászrepülős kiegészítőt a Top Gun: Maverick filmhez kapcsolódóan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)