Hirdetés

Kozmikus Kocka és Fekete Párduc - mozgásban a Marvel’s Avengers közelgő kiegészítői

|

A Square Enix megmutatta, mivel dobják fel a szuperhősös mókát a következő hónapokban.

Hirdetés

Eddig ugyan nem egy fényes sikertörténet a Marvel's Avengers karrierje, de a játék azért szép lassan bővül, tavasz óta pedig azt is tudjuk, hogy az elkövetkező hónapok során milyen kiegészítők érkeznek hozzá.

A Square Enix E3-as showján mindegyik fel is tűnt, így mozgásban láthattuk a Cosmic Cube-ot, a Wasteland Patrolt és a Fekete Párducra koncentráló Black Panther: War For Wakandát is.

Hirdetés

A sort tehát a Cosmic Cube villain event nyitja, ami már június 22-én befut. A játékosok ebben Monica Rappaccinivel szállhatnak szembe, aki Scientist Supreme-ként a Kozmikus Kocka (aka. Tesseract) segítségével igyekszik elpusztítani a szuperhősöket.

A következő nagyobb csomag a Wasteland Patrol lesz, amely egy új, Patrol Mode nevű játékmóddal bővíti a Marvel's Avengerst. A Square Enix itt randomizált, újrajátszható bossfightokat és felfedezés-alapú jutalmakat ígér. Az újdonságot valamikor a nyárra, vagy azt követően várhatjuk, ennél pontosabb megjelenési dátum egyelőre nincs. A Square nem tartotta elég fontosnak a Wasteland Patrolt ahhoz, hogy külön is feltöltse a trailert, így ide sem tudjuk beágyazni.

A felhozatal legérdekesebb, és egyben legjobban várt darabja persze a Fekete Párducnak szentelt kiegészítő, a Black Panther: War for Wakanda lehet. A trailer alapján egy új Párduc bőrébe bújhatunk, az ügyeletes főgonosz pozícióját pedig a filmes univerzumban is feltűnő Klaw tölti majd be.

Megjelenési dátumot sajnos itt sem kaptunk, ezt a DLC-t is a "nyáron és azon túl" érkező újdonságok között lengették be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)