Hirdetés

Kratos vendégszerepel a Soul Calibur PSP verziójában

|

Aki esetleg szívizomgörcsöt kapott volna az előző hírtől, ne dőljön még a kardjába. Kratos ellátogat PSP-re is.

Hirdetés

Sajnos nem az történt, hogy megerősítették volna a God of War III PSP verzióját, mégis viszonylag örömhír, hogy Kratos azért csak körbenéz PSP-n is. Teszi mindezt a nemrég bejelentett Soul Calibur IV PSP átirata keretében.

A Sony hordozható kütyüjére érkező Soul Calibur a Broken Destiny alcímet kapta, és szerencsére nem egy lebutított valami lesz. Új játékmódok, népszerű karakterek, ad-hoc multiplayer és egyéb nyalánkságok. A népszerű karakterek között tűnt fel néhány szemfüles rajongónak Kratos koma. Pletykákat hallottunk már, hogy Kratos szerepelni fog a Soul Calibur IV-ben, de kiderült, hogy az csacskaság. Kratos csak a PSP Soul Calibur vendégszereplője, bizonyságul egy képecske alant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)