Hirdetés

E3 2017 - megvan a LawBreakers megjelenési dátuma

|

A Gears of War atyja egy olyan pörgős, multis lövöldét szeretne letenni az asztalra, amire mindenki pillanatok alatt rákattanhat. A LawBreakers pont ilyen lesz.

Hirdetés

A LawBreakers eddigi bétázóinak többsége csupa pozitívumot mesélt Cliff Bleszinski gravitációt szemberöhögő újdonságáról, amely a Boss Key Productions legutóbbi közleménye szerint nem csupán PC-re, de PlayStation 4-re is érkezik. 

Hirdetés

A 2017-es PC Gaming Show keretében youtuberek beszéltek arról, hogy mennyire tetszik nekik a játék, miközben olyan gameplay jelenetek jöttek, amiket már hónapokkal ezelőtt láttunk. Azért nézzétek meg, hátha kedvet kaptok a játékhoz.

Fontosabb, hogy kiderült a LawBreakers megjelenési dátuma is: augusztus 8-ától vásárolhatjuk meg 29,99 dollárnak megfelelő áron. Előtte, június 30-ától pörög majd a nyílt béta. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)