Hirdetés

Az E3 2017 és az EA Play legjobb gameplay videói

|

Nem csak filmszerű előzetesek szögezték a tekintetünket a konferenciákra, a hosszú percekig elhúzódó gameplay trailerek is bőven szolgáltattak izgalmakat. Ezekből szedtük most össze az általunk legjobbaknak ítélteket.

Hirdetés

Nagy örömmel fogadjuk a cinematic trailereket is, ha hangulatkeltés kell, megteszik, de az igazi azért mégiscsak az, ha egy-egy részletesebb videóval jelentkeznek a kiadók, amelyekben láthatjuk a játék aspektusait és atmoszféráját. Az E3-ra jutott jó néhány gameplay is, némelyik tetszett, mások nem annyira, de nem volt könnyű összeállítani toplistánkat. Megpróbáltuk, az eredményt alább láthatjátok, saját kedvenceiteket tegyétek hozzá kommentben.

Hirdetés

Assassin's Creed: Origins

A Ubisoft az alapjaitól gondolta újra az Assassin's Creed nevet (érezhetően a The Witcher III is hatással volt rájuk elmélkedés közben), melynek egykori fényét Egyiptom hozhatja vissza. Az újragondolt harcrendszer, az érdekes újítások miatt nagyon várjuk a játékot - jobban, mint gondoltuk volna.

Anthem

BioWare, sci-fi, szabadon bejárható világ, társak... az Anthem galaxisokkal tűnik jobbnak az Andromedánál. Az első trailer után bemutatkozott a játékmenet is, és egyelőre tetszik, amit láttunk.

Days Gone

Tavaly még csak azt láthattuk, hogy a Days Gone-ban sok lesz a zombi, de idén már sokkal többet mutatott magából a játék. A QTE-k láttán ráncoltuk a homlokunkat, de minden más nagyon rendben van - a Days Gone a közeljövő egyik legjobb játéka lehet.

God of War

Kratosnak már a puszta jelenléte is elég ahhoz, hogy felsikítson a bennünk élő rajongó. A trailerben sok újat láthattunk, egy kis harc, egy kis drámázás is jutott bele.

Metro Exodus

Ha Artyom felolvasna nekünk egy újságcikket és fél kézzel irtaná közben a szörnyeket, mi már azt is imádnánk, de a 4A Games sokkal brutálisabb folytatást álmodott meg ennél. A Metro Exodus csodásan néz ki, és a kiugró szörnyeken is megszámolhatjuk majd a szőrszálakat. Már ha valaki ezért vesz játékot.

Need for Speed: Payback

Nem biztos, hogy ez az az irány, amibe a Need for Speed sorozatnak haladnia kell, de az ellenkezőjét sem tudjuk kijelenteni. Amit a Payback játékmenetéből láttunk, az elég csábító volt - ha eltalálják a Halálos iramban-hangulatot, valószínűleg milliók fogják megköszönni. 

Spider-Man

Az Insomniac megmutatta, hogyan kell úgy hálóhintázni a Marvel legnépszerűbb szuperhősével, hogy a lehető legtöbben éljék túl, mégis jól is szórakozzunk. A régi Pókember játékok hangulatát hozta vissza a Marvel's Spider-Man előzetese, még mindig meg vagyunk győződve arról, hogy nagyon jó lesz ez.

Rajtatok a sor: szerintetek melyik volt a legütősebb gameplay trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)