Hirdetés

LEGO Batman 2: DC Super Heroes E3-as ízelítő

|

A Traveller's Tale soron következő LEGO játéka a Gyűrűk Ura mellett a sokak által kedvelt denevérember, kiegészülve a DC összes szuperhősével.

Hirdetés

A hatalmas E3-as felhajtásból mindenki szeretné kivenni a részét, ezért a Travellers's Tale sem akart lemaradni a mókából és előhozakodott a LEGO Batman 2: DC Super Heroe rendezvényre szánt előzetesével. 

A LEGO Batman folytatásában olyan népszerű hősökkel kell számolnunk a DC birodalmából, mint Superman, Zöld Lámpás, Csodanő vagy éppen a játék címét kölcsönző Batman. A Warner Bros. érthető módon nem akarta kihagyni a gonoszok szerepeltetésének lehetőségét sem, ennek értelmében összefuthatunk akár Joker, Lex Luthor és Bane másával is.

A LEGO Batman 2: DC Super Heroes játékmenetében idén nyáron találkozhatunk a DC legnagyobb karaktereivel, méghozzá PC, PS3, X360, PS2, Wii, DS, 3DS és PS Vita platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)