Hirdetés

Lehet, hogy az E3 összes játékát kiszivárogtatta a Walmart?!

|

Az üzlet weboldalán egyszer csak rengeteg még be nem jelentett, de az idei E3-ra várt játék bukkant fel.

Hirdetés

Pontosan egy hónap van hátra az E3-ig, ami azt jelenti, hogy a következő hetekben folyamatosan szivárog majd az infó a bejelentésre váró játékok kapcsán. Itt egy trailer, ott egy screenshot, amott egy megjelenési dátum. De arra nem számítottunk, hogy valaki egyben lerántja a leplet a Los Angeles-i expó teljes felhozataláról.

Hirdetés

Az történt, hogy a kanadai Walmart oldalán egyszer csak felbukkant több tucat cím. Olyan, eddig  be nem jelentett játékok, mint a Just Cause 4, a Borderlands 3, a Gears of War 5, az új Assassin's Creed, a Rage 2, az új Splinter Cell, vagy épp a LEGO DC Villains. Mellettük immár előrendelhetőként olyan játékok is szerepelnek, mint a Final Fantasy 7, a Metroid Prime 4, a Beyond Good and Evil 2, az Insurgency: Sandstorm, a The Last of Us 2, vagy épp a Division 2.

A furcsaságok sora itt nem áll meg, a listában ugyanis olyan játékok is akadnak, mint a Forza Horizons 5 (az csak egy dolog, hogy van a címben egy extra 's' betű, de még csak a sorozat negyedik részét várjuk), vagy épp a Dragon Quest 2 Xbox One-ra (Dragon Quest 11-nél járunk már, és tuti nem jön Xbox One-ra)

Vagy az egyik ott dolgozó webfejlesztő önszorgalomból elkezdte feltöltögetni a dolgokat saját kútfőből, és teljesen pontatlan az egész lista, vagy valaki véletlenül korábban nyomta meg a gombot, és ő most bizony épp az életéért könyörög. Néhány héten belül megtudjuk, mi az igazság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)