Hirdetés

LittleBigPlanet Karting - járműbe ülnek a zsákbábok

|

A LittleBigPlanet szériában megszeretett fura kis lényekkel hamarosan féktelenül fogunk száguldozni.

Hirdetés

A PlayStation-exkluzív széria a maga egyediségével, a szinte korlátlan lehetőségeivel sokakat ösztönzött arra, hogy egy PlayStation 3-mal legyenek gazdagabbak.

A LittleBigPlanet Karting kicsit más lesz, mint az előző részek, ugyanis - ahogy az a nevéből is kikövetkeztethető - különböző go-kart alapú járművekben ülve kell lenyomni a többieket az LBP világához hűen megalkotott pályákon. Különböző kütyük állnak majd rendelkezésünkre, melyek segítenek az előrejutásban, nem feltétlenül a legsportszerűbb módon. Jó árkád versenyjátékhoz híven egyaránt játszhatunk osztott képernyőn vagy a PlayStation Networkön keresztül, teljesíthetünk kihívásokat és letölthetjük a más felhasználók által kreált pályákat is. Ez utóbbi egyben azt is jelenti, hogy magunk is összerakhatunk pályákat, de a felvehető extrák és a járművek testreszabásában is szabad kezet kapunk. Természetesen PlayStation 3 exkluzív lesz. Tekintsétek meg az alábbi trailert, és ha többre vagytok kíváncsiak, a galériánkban számos kép vár rátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)