Hirdetés

Lost Planet 2 bővített E3 trailer

|

A kolonizálásért megszállt E.D.N. III továbbra is hemzseg a bogaraktól. De jövőre a csápjukra lépünk!

Hirdetés

Bárki bármit mond, az anno kis késéssel PC-re is befutott Lost Planet: Extreme Condition igen is egy jó játék volt. Igaz a kelleténél kicsit több bug (vagyis bogár, höhö) kapott helyet benne, na de üsse kő. Bár az E3 előtt már mindenféle hírek röppentek föl arról, hogy a jeles eseményen a Capcom a PC-s verziót is bejelenti a Lost Planet 2-höz, ez a hivatalos bejelentés eddig nem történt meg, de ismervén az MT-Framework 2.0 fejlesztőkörnyezet portolási előnyeit ez nem jelenthet óriási pluszmunkát számukra. Félni tehát nem kell, hiszen a Lost Planet 2 PC-s verziójának léte amolyan nyílt titok, és szinte száz százalék, hogy az első részhez hasonlóan a konzolos megjelenést követően PC-re is meg fog érkezni.

Na de hagyjuk most a filozofálást, és inkább tekintsük meg a bővített Lost Planet 2 trailert, amiben megcsodálhatjuk az olvadozó E.D.N. III új flóráját és faunáját, benne a még mindig ellenálló Akrid bogarak, olykor igen termetes egyedeit.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)