Hirdetés

Lost Planet 2 - PC-s bejelentésre várva

|

Hivatalos közlemény hiányában támogatott Lost Planet 2 platformként jelen pillanatban kizárólag az Xbox 360 rendszereket tudjuk megemlíteni.

Hirdetés

A nemrégiben nyilvánosságra hozott Capcom játéklistán feltűnt a folytatás PC-s verziója, a vállalat elhatárolódik annak hitelesítésétől. A heteken belül elstartoló E3 játékkiállítás felhozatalából természetesen a Lost Planet második epizódja sem hiányozhat, várhatóan a nyilvánosság előtt megnyitott expón kerül bejelentésre asztali rendszereket becélzó változata.

Érdekes módon a Capom szóvivői gyakran figyelmeztetik a játékosokat és médiaorgánumokat, hogy Európában a Lost Planet 2 PC-s bejelentése még várat magára. Egyszerűbb és kifizetődőbb megoldásnak tűnhet az E3-as játéklista, ezzel a személyi számítógépeket támogató Lost Planet 2 megerősítése, mint az állandó ködösítés. Bár utóbbi esetben elmaradna a Capcom betervezett konfetti záporos bejelentése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)