Hirdetés

LOTRO: Riders of Rohan kedvcsinálók

|

A Turbine máris következő, nagyszabású kiegészítése meglovagolva Rohan és az E3 mezeit két előzetessel érkezett. De vannak infóink az előrendeléssel kapcsolatban is.

Hirdetés

A Lord of the Rings Online: Rise of Isengard névre hallgató kiegészítőjéről év elején emlékeztünk meg egy bejelentéssel: a középpontban természetesen Rohan lovasai állnak és a szintlimit 85-re emelkedik, valamint megkapjuk Rohan vidékét (ami az eddigi területeknél is nagyobbnak ígérkezik). Fontos szerepe lesz a lóháton való harcnak és nem csupán azért, mert élvezetes, hanem fejlődésünk szempontjából is szükséges lesz elsajátítása. A Lord of the Rings Online: Riders of Rohan két E3-as ízelítője alant figyelhető meg, 

Trailer:

 

Teaser:

Továbbá beindult az előrendelői oldal, ahol számos érdekességgel találkozhatunk, így például remek artworkökkel. A játékot majdan három különböző kiadásban lehet megvásárolni, attól függően, hogy ki mennyit szán rá, vagy melyik jön be neki a legjobba.
- A Base Edition egy szuper lovacskát, egyedi megnevezést, valamint egy köpenyt és egy rohirrim katonai outfitet tartalmaz.
- A Heroic Edition az előbb említetteken kívül teljes rohirrim páncélszettet, valamint Evendim, Moria és Lothlórien quest pakkokkal gazdagodunk. Mindemellett örülhetünk egy 25%-os XP boostot adó tokennek.
- A Legendary Edition egy akkora pakk, hogy szekérrel kell hazavinni, mert az előbbieken kívül jár egy kristály a fegyverünkhöz, exkluzív tartalmakat Rohan területén, valamint plusz képességet a harci pacinak, aki ettől kétszer olyan jól hasznosítja az abrakot.
 
Akit esetleg jobban érdekelnek a dolgok, az nézzen szét a hazai Lotro közösség oldalán, itt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)