Hirdetés

Luminous Engine - A next-gen jövő hírnöke

|

A Square Enix egy tech demó keretein belül mutatja be, hogy mire képes a következő generációs játékmotorja, vagyis a Luminous Engine.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy el fog jönni és rengetegen számítanak arra, hogy legalább atombomba méretűt fog szólni. A konzolok következő generációjára már nem kell sokáig várnunk, amit a Square Enix csak alátámasztani tud egy olyan "Agni's Philisophy" névre keresztelt tech demóval, amitől garantáltan nedves lesz az... arcunk. A Final Fantasy stílusú videóban Yoshihisa Hashimoto technológiai igazgató szavai szerint MINDEN INGAME (!!!), tehát semmit sem rendereltek benne: a fűszálak, a szakáll, a haj, a ruha mozgása, mindezt a Lumious Engine valós időben viszi véghez. A Square Enix elmondása alapján a motor rendkívül jól skálázható és áthidalja a szakadékot a valós idejű játékmenet és a renderelt videók között. Sajnálatos módon a Luminous Engine csupán a következő generációban mutathatja meg erejét, de a Square Enix szerint futni fog kis teljesítményű mobileszközökön és high-end PC-ken is.

Mindenfajta további nélkül következzék az 1080p utódja, ami történelmet írhat és biztosan megváltoztatja a jövőnket, a játékipart: kéretik leülni, öveket bekapcsolni, szobát elsötétíteni, üdítőt kézhez - a Luminous Engine elvarázsol és nem enged el soha többé!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)