Hirdetés

E3 2019 - megerősítették, melyik szupergonoszt láttuk a Marvel's Avengers előzetesében

|

Csak pár kósza képkocka erejéig láthattuk őt a trailerben, de most végre hivatalosan is elárulták, kivel gyűlik meg a baja a Bosszúállóknak.

Hirdetés

A Marvel's Avengers előzetese felvázolta nagyjából, hogy milyen tragédia éri hőseinket, de arról még mindig keveset tudunk, hogy egyfelől kinek az ördögi terve vezetett ehhez, másrészt pedig milyen rosszfiúkkal mérhetjük majd össze az erőnket a játékban. 

Hirdetés

Az első trailerben rövid ideig feltűnik egy szupergonosz. Most a Marvel megerősítette, hogy ő nem más, mint Taskmaster. Igazán nagy bajban vannak így a Bosszúállók, mivel Taskmaster piszkosul kemény ellenfél. A gonosztevőnek ugyanis az a különleges képessége, hogy bármilyen harci technikát képes elsajátítani úgy, hogy csak nézi az azt bemutató illetőt, azaz előbb vagy utóbb minden bunyóban adaptálódni tud ellenfeléhez. 

Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a képregényekben és a rajzfilmekben sosem tartozott Taskmaster az első vonalas szupergonoszok közé, szóval elég valószínű, hogy találkozunk majd egy nála is nagyobb fenyegetéssel a Marvel's Avengersben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)